top of page

 

Barnebok - natur og miljøgifter

  • Facebook - Black Circle

ISBN 978-82-999392-0-1

Pris: Kr. 269,- (frakt i Norge: 29,-)

Bestilling til post@kvitoya.no.

 

På toppen av jorden, i isbjørnparadis, bor lille Bjørnis sammen med seler, ismåker og snøkrystaller. Men en dag får Bjørnis vondt i magen. Og på nattehimmelen danser røde prikker han aldri har sett før.

 

Fordi det er så kaldt der Bjørnis bor, rimer alle versene.

 

Bjørnis og de røde prikkene er skrevet av Sofie Cappelen og illustrert av Veronica Falsen Hiis og Martin Nesheim. Boken er laget for barn i alderen 3 til 6 år og utgis også i engelsk utgave, Bjorny and the red dust. Både den norske og engelske utgaven utgis av Kvitøya forlag, er svanemerket og trykket ved miljøsertifisert trykkeri i Norge.

 

Om forfatter og illustratører:

Sofie Cappelen har tidligere utgitt barneboken Godnattareglen (2011). Hun har hatt flere roller i norsk film og TV, og utdanner seg nå til psykolog ved Universitetet i Oslo.

 

Veronica Falsen Hiis er utdannet grafisk designer fra Barcelona og London. Hun har erfaring fra en rekke designbyrå. www.kindergraph.co.uk

 

Martin Mikal Nesheim er utdannet ved Arkitektur og Designhøyskolen i Oslo, jobber som selvstendig designer og har hatt flere utstillinger og utsmykningsoppdrag. www.martinnesheim.no

bottom of page