top of page

 

Kjøpsvilkår

(Terms and conditions, in Norwegian only)

Generelle vilkår
Alle priser er oppgitt i norske kroner (NOK) og inkluderer ev. mva. Det er ikke mva. på bøker til sluttbruker. Alle kostnader knyttet til kjøpet, varer og frakt, vil fremkomme i kjøpsprosessen før du betaler. Tilbudspriser gjelder så langt det er varer på lager eller ved kampanjer der fristen vises i annonser eller nyhetsbrev. Vi tar forbehold om utsolgte varer, prisendringer og eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varer/tjenestene på siden.

Vi leverer til hele Norge, men ta kontakt for levering til Svalbard.
Ved kort- og kredittkjøp må kjøper være 18 år.

Frakt/levering
Du vil få e-post når bestillingen din er pakket og sendt. Alle bestillinger vil normalt bli pakket og sendt i løpet av 1-2 virkedager. Skulle varen være utsolgt eller forsendelse først kan skje senere, vil du få beskjed om dette på e-post.

Du velger selv hvordan du ønsker din ordre levert. Vi tilbyr vanligvis disse fraktmulighetene:

- få varen sendt som brev (kan ikke spores, inkludert i oppgitt fraktpris)

- få varen sendt som klimanøytral pakke (+ kr. 150, kan spores)

- varen hentes på vårt lager i Kristiansand


Dersom du velger å få tilsendt varene med brevpost, er det på EGET ANSVAR, og vi dekker ikke ev. bortkomne forsendelser. Du har da akseptert og godkjent disse vilkårene.

Du kan velge en annen leveringsadresse enn din private adresse, gi beskjed om du ønsker dette.
Er varene kjøpt som gave, kan gaven leveres direkte til mottaker.

Betaling
Hos Kvitøya Forlag kan du betale med PayPal eller få faktura. Betaling med PayPal er trygt og enkelt, følg anvisningene som du får på e-post etter bestilling. Velger du faktura, er det fint om du kan betale før vi sender deg varen.

Personvern og sikkerhet
Du trenger ikke registrere deg som kunde for å handle hos Kvitøya Forlag, og vi deler ikke noen personopplysninger til tredjepart. Du vil heller ikke få e-post fra oss uten at det har med en ordre å gjøre. Du kan når som helst be om å bli slettet fra kundekartoteket ved å gi oss beskjed på e-post.

Angrerett
Du har alltid 14 dagers returrett på varer kjøpt hos www.kvitoya.no etter lov om angrerett. Angrefristen løper fra den dagen du mottar varen og kan bare brukes hvis du leverer varen tilbake i samme stand.

Ved bruk av angreretten, skal du selv betale returporto og fylle ut angreskjema. Vi refunderer pengene innen 14 dager etter mottatt retur. Vær oppmerksom på at vi ikke kan motta pakker sendt i oppkrav.

Uavhentede pakker
Posten sender ut en påminnelse dersom du glemmer å hente en bestilt pakke (når den sendes som pakkepost). Hvis du fortsatt ikke henter ut pakken, blir den sendt tilbake til oss. For uavhentede og ikke-betalte pakker vil du bli belastet for frakt/returfrakt og et gebyr på inntil kr. 150,- for å dekke kostnader vi har i denne forbindelse. Uavhentede varer omfattes normalt ikke av angreretten.

Reklamasjonsrett
Du har selvfølgelig alltid en reklamasjonsrett når du handler hos Kvitøya Forlag. Dette betyr at du enten kan få varen reparert eller byttet, ev. pengene tilbake eller avslag i prisen, avhengig av hva som har skjedd. Dette betinger selvfølgelig at reklamasjonsretten er berettiget og at mangelen ikke har oppstått som følge av feil bruk av varen.

Du skal reklamere innen rimelig tid etter at du har oppdaget mangelen ved varen. Når du ønsker å reklamere på et kjøp fra oss, vær vennlig å kontakt oss på epost post@kvitoya.no før du sender varen. Vi vil da informere om hva du skal gjøre videre.

Vi refunderer rimelige fraktomkostninger som du måtte ha i forbindelse med returneringen av varen, når reklamasjonen er berettiget. Reglene om reklamasjon finnes i Lov om forbrukerkjøp. Dersom reklamasjonen gjelder en transportskade, skal dette rapporteres til utleveringsstedet samme dag som pakken mottas.

Returadresse
Produktene som skal i retur sendes til Kvitøya Forlag, Drakeveien 19, 4624 Kristiansand. Husk å merke forsendelsen med navn og ordrenummer.

Force Majeure
Med force majeure menes ekstraordinære hendelser som er utenfor partenes kontroll. Eksempler på dette er naturkatastrofer, flom, krig, opprør, streik, uteblitte leveranser fra underleverandører osv. Denne klausulen løser Kvitøya Forlag fra ansvaret for forpliktelser vi ikke er i stand til å gjennomføre grunnet hendelser utenfor vår kontroll.

Har du flere spørsmål, kontakt oss på post@kvitoya.no.

bottom of page